Pirmais ieskats Džima Keja ilustrētajā “Harija Potera un Noslēpumu kambara” izdevumā


Chamber-of-Secrets-Jim-Kay-2016

Foto: Bloomsbury

Pagājušā gada oktobrī pie lasītājiem nonāca mākslinieka Džima Keja ilustrētā Dž. K. Roulingas grāmata “Harijs Poters un Filozofu akmens” – grāmatas ilustrācijas sajūsmināja Poteriādes fanus un ātri vien iekaroja Instagram. Ja daudzi Keja darbu cienītāji prātoja, vai arī pārējās Poteriādes grāmatas tiks pie ilustrētajām versijām, tad marta beigās tika saņemta pārliecinoša atbilde – jā, tiks!

30. martā lasītāju vērtējumam tika nodotas “Harija Potera un Noslēpumu kambara” pirmās ilustrācijas, kā arī grāmatas vāka noformējums. Kādi ir jūsu pirmie iespaidi?

Visas ilustrācijas Poteriādes otrajai grāmatai Džims Kejs esot pabeidzis jau šī gada februārī, bet grāmata pie lasītājiem nonāks šī gada 4. oktobrī. (Šīs sērijas grāmatas ir samērā dārgas (pirmā maksā nedaudz vairāk par 30€), tāpēc, manuprāt, katrs līdz šī gada rudenim vēl var paspēt sakrāt naudu arī otrajai grāmatai.)

Foto: Bloomsbury

Foto: Bloomsbury

Foto: Pottermore

Foto: Pottermore

Foto: Pottermore

Foto: Pottermore

9 comments

      1. Jāizpārdod esošā bibliotēka 😀 Bet nu reizi gadā vienu jau var. Man redz šaize, ka pirku melno adult sēriju, no kuras man trūkst pirmās divas laikam, un tagad tās bezmaz antikvariātā jāmedī, jo pieejama ir tikai kārtējā jaunā versija. Tā ka varbūt vnk jāsāk krāt jauna? 🙂

        Patīk

        1. Zini, man arī tāda doma galvā iešāvās – tik no manis nekāds pārdevējs nesanāk, jo grāmatas vienkārši atdodu draugiem un paziņām.
          Man no tās sērijas ir viena grāmata – šķiet, ka ceturtā. Kā ir arī pāris no citām sērijām, kā arī visas LV izdotās HP grāmatas. Angļu valodā to versiju ir traki daudz – Scholastics nesen izdeva ar skaistiem vākiem (komplekts dažviet ap 50€maksā). Bet Keja ilustrētās, protams, daudz greznākas un kolekcionāriem tīkamākas.
          Tagad īstais laiks sākt Keja ilustrētās pirkt, jo gadā 1 grāmata par 30€ nešķitīs nemaz tik traki dārgi.

          Patīk

            1. 😀 Labi, ka esam tādi kā mēs. Katrā ziņā grāmatu pirkšana ir viena ļoti laba atkarība – tāda, ar kuru droši var lepoties. 🙂

              Publicējis 1 person

    1. 😀 Ne velti Baltais Runcis reiz mani nodēvēja par Roulingas oficiālo pārstāvi Latvijā. 😀
      Es vēl plānoju atlaides sagaidīt un tad pirmo nopirkt.

      Patīk

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.