Kailums, cīņas, vampīri, vilkači, cilvēki – “Underworld” turpinās


Ilgu laiku mums bija atņemta lieliskā iespēja izbaudīt skatu ar Keitu Bekinseilu pieguļošā ādas tērpā, bet nu aktrise atgriežas Underworld filmu sāgā un šoreiz pilnīgi kaila! 

Nākošā gada 20. janvārī uz kinoteātru ekrāniem parādīsies sen gaidītais filmas Underworld turpinājums – Awakening. Pirms kāda laika atklātībā nonāca satriecošs filmas traileris, kurš fanu sirdīm liek pukstēt straujāk, jo ceturtajā filmā par pazemes pasauli atgriežas Keita Bekinseila. (Atgādināšu, ka trešajā Underworld filmā Rise of the Lycans viņa nefilmējās.) Aktrise atgriezusies Underworld sāgā, lai atkal tēlotu ādas kostīmā tērpto kaujiniecisko, vilkačus iznīcinošo vampīrsievieti Selēnu.

Šajā filmā Selēna izbēg no ieslodzījuma, kurā pavadījusi divpadsmit gadus, lai uzsāktu cīņu pret cilvēkiem, kuri nolēmuši iznīcināt divas senas sugas – vampīrus un vilkačus. Filmas veidotāji parūpējušies par to, lai trailerī būtu redzams kāds īpašs pārsteigums – Selēnai būs jauns vampīru draudziņš Deivids, kuru atveidos divdesmit sešus gadus vecais britu aktieris Teo Džeimss.

Tātad te arī traileris, kurā Selēnai jātiek galā ar kailumu, cilvēkiem un vilkačiem:

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.